Workshops

Welkom op mijn nieuwe website! Ik ben er ontzettend blij mee, maar een nieuwe website vraagt om iets nieuws. Een Beauty Workshop met de mooie producten van Alcina.

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is voor iets nieuws en verfrissends. Ik ben daarom ook verheugd om jullie te vertellen dat ik, in samenwerking met Alcina, Make-up Beauty Workshops gaat organiseren.

Of je nu samen met je vriendinnen wilt deelnemen of gezellig met je moeder, deze workshop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en leerzame dag.

Een breed scala zoals make-up basics, huidverzorging en tips om jezelf nog mooier te maken zullen worden behandeld.

Word jij hier ook zo enthousiast van? Houd dan de website en social media in de gaten voor meer informatie en data over deze workshops.

Workshop

Aanmelden voor de workshop

3 + 4 =

Ervaringen van anderen

{

Al jaren ken ik Diana als een zeer toegewijde en zorgvuldig werkende pedicure. In haar salon heerst een rustgevende sfeer: geen harde muziek, alleen praten als jij dat wilt. Mijn voeten zijn bij haar in goede handen. Gun jezelf zo’n behandeling.

Annette Timmer

{

Al ruim 15 jaar kom ik in de salon. Je wordt prettig geholpen met een rustig muziekje op de achtergrond. Aandacht voor de voeten is heel belangrijk en kan ik iedereen aanraden. Ik wens Diana heel veel succes in haar mooie salon.

Warna Jaarsma

{

Het is altijd fijn om bij Diana te komen. Of het nu is voor een schoonheidsbehandeling, visagie of pedicure, ze weet wat ze doet, is rustig en zorgvuldig. Ik ben altijd super tevreden over het resultaat! Ze is een topper!

Diana de Groot

{

Zeker een aanrader voor iedereen super handig door de diversiteit En altijd klantvriendelijk en je wordt er snel geholpen

Albertjan Timmer

Kan ik je helpen?