Handverzorging & pedicure

Bij onze hand- en pedicure verzorging staat persoonlijke aandacht, professionele kwaliteit en hygiëne voorop om ervoor te zorgen dat uw handen en voeten er gezond en stralend uitzien.

Over de behandelingen

de handen zeggen meer over jezelf dan dat je denkt. Ze zijn een van de belangrijkste ledematen van ons lichaam. Je gebruikt ze meer dan welk ander lichaamsdeel dan ook, waardoor ze iedere dag worden blootgesteld aan verschillende schadelijke invloeden.
Een pedicurebehandeling Misschien klinkt dit als een overbodige luxe, maar wist je dat het heel belangrijk is om regelmatig naar een pedicure te gaan? Ook als je geen klachten hebt. Mensen lopen gemiddeld 8.000 tot 10.000 stappen per dag. In een heel mensenleven betekent dit dat je vier keer de wereld rond loopt. Onze voeten hebben dus heel wat te verduren en verdienen het om verzorgd te worden!

Liever dat ik de werkzaamheden bij jou op locatie doe i.v.m. omstandigheden? Dat is mogelijk! Kom hiervoor met mij in contact!

Handverzorging

Cosmetische handverzorging

€28

Nagels vijlen, bijwerken van de nagelriemen, handscrub, een ontspannende handmassage, handcrème en een nagellak naar keuze

Handmassage

€15

de handmassage kan ook geboekt worden in combinatie met een behandeling

Nagels lakken

€15

De nagels worden gelakt met een basecoat, kleurlak en een topcoat

Pedicure

Complete pedicure behandeling

€30

Tijdens deze behandeling worden de nagels geknipt, gevijld en verzorgd, wordt de huid van de voetzool verzorgd en worden eelt en/of likdoorns verwijderd en behandeld. Ook worden de problemen, zoals schimmels en ingegroeide nagels behandeld en wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende voetcrème.

De behandeling niet alleen om van uw ongemakken af te helpen, maar juist dit helpen te voorkomen! Wij adviseren over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van nieuwe schoenen en voetafwijkingen.

Één onderdeel behandelen

€15

Gellak

€35

Gellak is nagellak wat 4 tot 6 weken mooi blijft.

Cosmetische pedicure behandeling

€28

Laat uw voeten lekker tot rust komen door middel van een cosmetische voetbehandeling. Dit houdt in dat uw nagels en nagelomgeving verzorgd worden. De voeten worden gescrubd en gemasseerd. Een voetenmasker en als afsluiter een bijpassende crème. U kunt er ook voor kiezen om hierbij de teennagels te laten lakken.

Nagels lakken

€15

Pedicure behandeling inclusief gellak

€50

Kan ik je helpen?