Over mij

Wie ben ik

Hi, een kleine introductie

Mijn naam is Diana de Boer, eigenaresse van Salon 46.
Schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste met een grote passie voor het vak. In 2008 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon en ik geniet nog iedere dag van mijn werk.

Voornamelijk ben ik werkzaam in mijn salon. Tenzij de klanten door omstandigheden niet naar de salon kunnen komen werk ik ambulant. Op deze manier kunnen de mensen toch een behandeling krijgen en ben ik blij ze hiermee van dienst te kunnen zijn.

In 2007 ben ik begonnen als visagiste bij Rtv-Drenthe en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Daarnaast doe ik de visagie voor bijv Films, videoclips, fotoshoot dit geeft een leuke afwisseling

Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Diana de Boer

Over Salon 46

Over Salon 46

Salon 46 wil u het gevoel meegeven van luxe, weldaad, aandacht en zorg. Met een enorme passie voor het vak heeft salon 46 behandelingen samengesteld waarin huidverbetering en ontspanning verbonden zijn. Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen.

Ervaringen van anderen

{

Al jaren ken ik Diana als een zeer toegewijde en zorgvuldig werkende pedicure. In haar salon heerst een rustgevende sfeer: geen harde muziek, alleen praten als jij dat wilt. Mijn voeten zijn bij haar in goede handen. Gun jezelf zo’n behandeling.

Annette Timmer

{

Al ruim 15 jaar kom ik in de salon. Je wordt prettig geholpen met een rustig muziekje op de achtergrond. Aandacht voor de voeten is heel belangrijk en kan ik iedereen aanraden. Ik wens Diana heel veel succes in haar mooie salon.

Warna Jaarsma

{

Het is altijd fijn om bij Diana te komen. Of het nu is voor een schoonheidsbehandeling, visagie of pedicure, ze weet wat ze doet, is rustig en zorgvuldig. Ik ben altijd super tevreden over het resultaat! Ze is een topper!

Diana de Groot

{

Zeker een aanrader voor iedereen super handig door de diversiteit En altijd klantvriendelijk en je wordt er snel geholpen

Albertjan Timmer

Kan ik je helpen?